util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Carucior hidraulic, set 2 bucati


Carucior hidraulic, set 2 bucati

Stoc terminat

Comanda instant Carucior hidraulic, set 2 bucati

Carucior hidraulic, set 2 bucati

Rezolvați toate problemele de poziționare a vehiculului dvs. in atelier, expozitii auto, etc.  

Setul este ideal pentru deplasarea vehiculelor în zonele limitate; odată montate, lasă vehiculul să se rostogolească cu ușurință în orice direcție.

 

Vândute în perechi, ridică vehiculul în câteva secunde. Caruciorul hidraulic este poziționat în jurul pneului, apoi câteva pompe ale pedalei hidraulice ridică progresiv anvelopa vehiculului între role până când pneul se ridică lin și repede de pe sol. Rolele ating doar pneul; nu există contact cu caroseria sau șasiul vehiculului. După ridicare vehiculul poate fi plasat fără efort în poziția dorită.

 

Pentru a coborî, nu este necesară o pompare suplimentară, pur și simplu eliberați supapa hidraulică și anvelopa este coborâtă ușor la sol.

 

Sunt potrivite pentru o lățime maximă a anvelopelor de 305mm; cadrul este reglabil de la 345mm la 630mm. Capacitatea greutății este de 1369 kg pe pereche (capacitatea unei roți simple 680 kg). Fiecare unitate este echipată cu patru roti din plastic rezistente și un cârlig de siguranță și un lanț pentru pedală.

 

Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003