util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Cort pentru 4 persoane în albastru / gri, 450x240x180cm


Cort pentru 4 persoane în albastru / gri, 450x240x180cm


Comanda instant Cort pentru 4 persoane în albastru / gri, 450x240x180cm

Cort pentru 4 persoane în albastru / gri, 450x240x180cm

Când doriți să vă răsfățați în natură fără a renunța la confort, acest cort este soluția ideală.

 

Cu dimensiuni generoase de 450 x 240 x 180 cm, acest cort este suficient de mare pentru a găzdui confortabil 4 persoane și, prin urmare, este perfect potrivit pentru excursii de drumeție sau vizite de festival cu membrii familiei sau cu prietenii. Pridvorul practic oferă astfel suficient spațiu pentru echipamente voluminoase.

 

Cu o greutate redusă (4,5 kg) și un sac de transport practic, acest cort transportat poate fi transportat fără prea mult efort. Combinația de stâlpi de cort din fibră de sticlă cu o grosime de 8,5 mm, șuruburi solide de rezistență și frânghii tensionante conferă cortului un nivel ridicat de stabilitate și îi permite să curteze vânturi și mai puternice, în ciuda greutății sale scăzute.

 

Cortul interior respirabil este confecționat din 100% poliester și oferă o circulație ideală a aerului, precum și o reglare a temperaturii. În timp ce alte corturi sunt echipate cu o plasă de țânțari care trebuie deschisă separat de intrarea efectivă a cortului, acest cort oferă o intrare dublă practică care combină intrarea de cort și plasa de țânțari și se poate deschide fără efort din interior și exterior.

 

Cortul exterior este format din poliester 190T cu acoperire PU și cusături întărite. Are protectie de razele UV, precum și de ploaie, materialul hidrostatic de 3000 mm asigură astfel că locuitorii nu trebuie să se teamă să se ude în timpul ploilor.


Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003