util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

IGOL PROPULS SCOOT PERFORMANCE 4T 5W40, 1L


IGOL PROPULS SCOOT PERFORMANCE 4T 5W40, 1L


Comanda instant IGOL PROPULS SCOOT PERFORMANCE 4T 5W40, 1L

IGOL PROPULS SCOOT PERFORMANCE 4T 5W40, 1L

Lubrifiant 100% sintetic de inalta performanta pe baza de Ester creat pentru scootere si maxi-scutere de ultima generatie dotate cu motoare in 4 timpi, utilizat in cele mai dificile conditii de trafic urban.

 

Recomandat pentru ultima generație de scutere care respectă standardul JASO MB și este adecvată în special pentru motoarele cu deplasare mare și porniri frecvente.


Vâscozitate potrivită pentru: YAMAHA, PIAGGIO, SUZUKI ...

 

Norme:

API SM/SL

JASO MB 

 

Tehnologia ESTER: Utilizarea esterului vâscos ajută la reducerea coeficientului de frecare în regimul de ungere limită, îmbunătățește puterea prin reducerea frecării și uzurii și permite intervale de scurgere extinse.

 

Poly-Alpha-Oléfines (PAO)

PAO oferă o stabilitate termică mai bună oxidării și căldurii. Volatilitatea sa scăzută permite consumul redus de ulei, indicele său de vâscozitate mai mare îmbunătățește performanța pe un interval mai mare de temperatură și contribuie astfel la reducerea depunerilor pe pistoane.

 

Avantaje:

- Rezistență la forfecare excelentă

- Întărit în aditivi de extremă presiune

- Stabilitate termică sporită

- Filmul peliculei de ulei constant = durata de viață a motorului mai lungă

- Riscuri reduse datorate oxidării

 

Aditivare: aditivii de înaltă performanță de nouă generație îmbunătățesc stabilitatea termică a lubrifiantului, reduc riscurile de oxidare la temperaturi ridicate și reduc consumul de ulei din cauza volatilității

 

Productie: Franta

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003