util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Instrument pentru a debloca si curăța niplurilor înfundate


Instrument pentru a debloca si curăța niplurilor înfundate


Comanda instant Instrument pentru a debloca si curăța niplurilor înfundate

Instrument pentru a debloca si curăța niplurilor înfundate

Beneficii si avantaje: 

Instrumentul de curățare a îmbinărilor cu grăsime permite unei garnituri sau îmbinări înfundate să preia grăsime proaspătă prin injectarea de ulei ușor penetrant în îmbinarea cu grăsime prin intermediul fitingului de grăsime, rupând și îndepărtând orice murdărie, rugină sau resturi.

Protecție manuală încorporată pentru siguranță sporită în utilizare.


Fixarea flexibilă a furtunului ajunge la fitinguri în zone dificile.


Este folosit pentru:

- Deconectarea niplurilor înfundate

- Deșurubați racordurile blocate pentru gresare

- Întreținerea și protecția rulmenților, brațelor de control, articulațiilor, știfturilor de direcție etc.


Specificații

- Protecție de mână încorporată

- Poate fi lovit cu un ciocan pentru a forța un ulei de vâscozitate ușoară prin sculă în cuplaj și în îmbinarea de grăsime

- Deschide racordurile de grăsime înfundate și slăbește îmbinările de grăsime întărite.

 

Potrivit pentru gresare intensiva în sectorul industrial, agricol, rutier și lucrările publice.

Instructiuni de folosire:

Mai întâi scoateți pistonul din corpul sculei și umpleți-l cu un ulei care nu pătrunde aerosoli, cum ar fi uleiul pentru scule pneumatice. Odată ce corpul sculei a fost umplut, reintroduceți pistonul, lucrându-l ușor în orificiul corpului.

Asigurați-vă că curățați pistonul și inelul O înainte de introducere.

Când pistonul este introdus în corpul sculei, aerul poate rămâne prins în interior. Orice aer rămas în unealtă reduce presiunea hidraulică, ceea ce face ca unealta să fie mai puțin eficientă. După ce ați umplut corpul sculei cu ulei ușor, pătrunzător, puneți pistonul înapoi și întoarceți unealta cu susul în jos pentru a permite bulei de aer să plutească în partea de sus. Puneți o cârpă peste capătul instrumentului și atingeți ușor pistonul cu mâna până când bula de aer este forțată să iasă. Când sângerați, asigurați-vă că țineți fața și ochii departe de a expulza aer și lichid. Dacă pistonul revine la atingere, are aer în el.

Odată ce aerul a fost evacuat din unealtă, sunteți gata să desfundați un fiting sau o îmbinare blocată. Împingeți cuplajul de grăsime peste ungerea și loviți ușor capul pistonului cu un ciocan mic. Poate fi nevoie de mai multe atingeri, dar pistonul se va deplasa în cele din urmă în jos în corpul sculei. Aceasta indică faptul că îmbinarea se deschide. Odată ce pistonul a împins tot uleiul afară, scoateți unealta și ungeți îmbinarea.

Vine cu o extensie flexibilă pentru zonele greu accesibile. Unele aplicații pot necesita utilizarea extensiei flexibile pentru a face o îndoire. Pentru a instala furtunul flexibil, scoateți cuplajul de unsoare mamă din unealtă. Folosind bandă de etanșare, instalați furtunul flexibil în corpul sculei, apoi instalați cuplajul de grăsime la capătul furtunului. Acest lucru vă oferă flexibilitate atunci când încercați să accesați locuri înguste

Cod EAN: 8901486448947

 

Productie: India




Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003