util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

IDS INJECTOR - spray demontat injectoare, 250 ml


IDS INJECTOR - spray demontat injectoare, 250 ml

In stoc

Comanda instant IDS INJECTOR - spray demontat injectoare, 250 ml

IDS INJECTOR - spray demontat injectoare, 250 ml

IDS este un agent de curățare cu penetrare catalitică de înaltă performanță, acționează ca un solvent puternic care permite curățarea depozitelor de carbon și a reziduurilor de combustibil, fiind în același timp reductor de oxid și lubrifiant.

Permite demontarea injectoarelor blocate / confiscate cu sau fără extractor datorită formulei sale puternice care dizolvă calamina și alte depozite care confiscă injectoarele. Putere mare de lubrifiere. Injectoare, bujii și bujii incandescente, senzori. Datorită formulării sale puternice de solvenți și a tehnologiei GDA® Anti-confiscare, aerosolul IDS este foarte penetrant și permite eliberarea chiar și a celor mai blocate și confiscate injectoare. Formularea tehnologiei GDA®: permite demontarea și refolosirea fără efort a pieselor grav confiscate, limitând în același timp riscul de rupere.

Productie: Franta

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003