util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

IGOL AdBlue ADITIVAT, 10L


IGOL AdBlue ADITIVAT, 10L

In stoc

Comanda instant IGOL AdBlue ADITIVAT, 10L

IGOL AdBlue ADITIVAT, 10L

Adblue® Additive este o soluție de uree de foarte mare puritate la o concentrație de 32,5% cu aditivi specifici împotriva cristalizării

Conform cu ISO 22241


AVANTAJE și UTILIZĂRI

Adblue® Additive este utilizat la vehiculele diesel echipate cu tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction). Utilizarea lui face posibilă transformarea a 85% din poluanți în vapori de apă și azot inofensiv și contribuie la reducerea consumului de combustibil cu până la 10%.

Îndeplinește cerințele Armatei sub denumirea S-1765

Acest produs derivat din Adblue® este destinat să rezolve problemele de înfundare a gazelor de evacuare întâlnite pe anumite vehicule în anumite condiții de funcționare:

- Utilizare intermitentă (opriri frecvente)

- Aplicație ușor încărcată

- Temperatura exterioară deosebit de scăzută

În aceste circumstanțe, se formează cristale acide și obstrucționează sistemul SCR:

 

Fenomenul de cristalizare 

Datorită formulei sale speciale din laboratorul de cercetare și dezvoltare IGOL AdBlue® cu aditiv, poate combate eficient acest fenomen, asigurând pulverizarea optimă și evitând această cristalizare.

Adblue® și Adblue® Additive sunt complet miscibile, cu toate acestea, eficacitatea anticristalizare a aditivului scade atunci când sunt diluate cu Adblue® standard.

Acest produs nu este nici un combustibil, nici un aditiv și nu trebuie amestecat cu motorina. Intră într-un anumit rezervor. Ea corespunde la 4 până la 5% din consumul de motorină.

Recomandat pentru:

- autoturisme

- vehicule agricole

- lucrări publice și vehicule de teren

- camioane și autobuze

- nave

- industrie

MANIPULARE - DEPOZITARE 

Turnați aditivul AdBlue® în rezervorul dedicat. Nu turnați în combustibil. După umplere, ștergeți recipientul și păstrați recipientul bine închis. Nu adăugați alte substanțe.

A se pastra intr-un loc intre -10°C si +30°C si ferit de lumina directa. Peste +30°C, produsul începe să se degradeze. Daca este depozitat in bune conditii, consultati DLU indicat pe recipient.

Produsul trebuie utilizat în termen de un an de la livrare pentru o utilizare optimă. Trebuie păstrat ferit de îngheț. Dar in caz de inghet nu se va deteriora, trebuie sa o lasi sa se dezghete natural


AdBlue® este o marcă înregistrată a Asociației Germane a Industriei Auto (VDA)

 

Cod EAN: 3700464208734

 

Producator: IGOL

Tara de origine: Franta




Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003