util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Instrument extragere injector CDi Diesel pentru Mercedes


Instrument extragere injector CDi Diesel pentru Mercedes

Alegeti modelul de care aveti nevoie:

Comanda instant Instrument extragere injector CDi Diesel pentru Mercedes

Instrument extragere injector CDi Diesel pentru Mercedes

Instrument de extragere injector CDi Diesel pentru extragerea injectoarelor diesel deteriorate de la chiulase.

 

În acest set este inclus un rulment cu cilindru pentru extinderea injectorului din capul cilindrului, cu un diametru interior de Ø 29 mm și o inserție portantă cu bilă pentru primirea arborelui de alimentare. Cu ajutorul arborelui de alimentare, injectorul poate fi extras cu un transfer de putere ridicat din chiulasa.

 

Kitul include o piuliță hexagonală exterioară specială (lățimea peste 29 mm plat) și o tracțiune de 1/2 "pătrat. Este deschis pe lateral pentru a facilita demontarea capului duzei din duza de injecție, printre altele Bosch, pentru motoarele CDI și Mercedes OM 611, 612, 613.

 

Pentru deschiderea ulterioară a duzei, există o priză cu cheie hexagonală cu hex intern de 10 mm, o gaură de Ø 7,5 mm și o tracțiune de 1/2 "pătrată (alternativ 21 mm exterioară

 

Setul de scule pentru injectoare CDi Diesel este confecționat din oțel de înaltă rezistență pentru durabilitate în utilizarea zilnică în atelier. Setul de scule pentru injectoare CDi Diesel este disponibil într-o carcasă la îndemână.

 

Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003