util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Kit de testare a presiunii sistemului AdBlue®


Kit de testare a presiunii sistemului AdBlue®

Stoc terminat

Comanda instant Kit de testare a presiunii sistemului AdBlue®

Kit de testare a presiunii sistemului AdBlue®

Sistemele moderne de emisii diesel încorporează tehnologie care este concepută pentru a curăța emisiile de evacuare pe măsură ce gazele de eșapament trec prin evacuare.

Unul dintre cele mai populare sisteme folosește o soluție de uree, cum ar fi AdBlue®, care este injectată în evacuare înainte de convertizorul catalitic pentru a transforma oxizii de azot (NOx) care ies din motor în azot și apă.

Când aceste sisteme eșuează, motorul va intra inițial în „modul limp” și, dacă nu este corectat, în cele din urmă sistemul OBD al vehiculului poate împiedica pornirea vehiculului.

O parte din rutina de diagnosticare pentru aceste sisteme SCR (injecție AdBlue®) este măsurarea presiunii din sistem atât electronic (prin intermediul software-ului de diagnosticare OBD), cât și dinamic folosind manometre de testare a presiunii.

Laser 8060 oferă manometrul și conductele de conectare necesare pentru a permite utilizatorului să măsoare direct presiunea sistemului la injector (modul de dozare) sau pompă.

- Kit de testare a presiunii sistemului de reducere catalitică selectivă (uree).

- 2 țevi de conectare împletite transparente de 300 mm – cu conectori cu închidere paralelă și de 90 de grade de 6,3 mm pentru a permite conectarea la sistemul SCR în zone restrânse și vizualizarea culorii fluidului etc.

- Utilizați în conformitate cu datele și instrucțiunile OEM ale vehiculului pentru testarea sistemului SCR.

- Proiectat pentru a fi utilizat cu software-ul și protocoalele de diagnosticare OEM.

Notă: spălați întotdeauna ansamblul manometrului și conductei după utilizare în apă curată pentru a preveni acumularea de cristale de uree

Conectivitate:

Procedura de conectare utilizată depinde de calitatea accesului la punctele de conectare de pe vehicul, care depinde în mare măsură de locul în care este situat injectorul din sistemul de evacuare sau de locul în care este situată conducta de alimentare de la unitatea de pompare SCR.

Dacă accesul este bun, atunci gabaritul poate fi montat direct între conducta de alimentare și injector. Dacă accesul este slab, atunci țevile de prelungire (B și C) pot fi utilizate la fiecare capăt al ansamblului manometrului.

NOTĂ: ansamblul manometrului poate fi montat în orice sens. Nu este sensibil la direcție.

Conectați așa cum se arată în Figura 1a/b/c de mai sus în funcție de acces.

Conectați software-ul specific vehiculului și urmați instrucțiunile OEM pentru a rula testul de presiune al modulului SCR prin portul serial al vehiculului.


AVERTISMENT: nu încercați să conduceți vehiculul cu 8060 montat.

Producator: LASER

Tara de origone: Anglia



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003