util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Masa pliabila + 2 banci, design din lemn 90x66x70cm


Masa pliabila + 2 banci, design din lemn 90x66x70cm

Alegeti modelul de care aveti nevoie:

Comanda instant Masa pliabila + 2 banci, design din lemn 90x66x70cm

Masa pliabila + 2 banci, design din lemn 90x66x70cm

Această masă de camping cu două bănci nu are doar un design plăcut, dar vine și cu ambalaje compacte și poate fi construită în cel mai scurt timp. Cele două bănci oferă spațiu pentru până la patru persoane și pot fi depozitate în interiorul mesei pentru a economisi spațiu și pot fi configurate separat, dacă este nevoie.

 

Dimensiunea mesei de 90 x 66 x 70 cm oferă suficient spațiu pentru toate nevoile dvs. și poate fi curățată cu ușurință. În plus, masa este echipată cu un mâner de transport practic, ceea ce o face ideală pentru utilizarea mobilă.

 

Fie că sunt camping, petreceri sau în grădină - aceste opțiuni de ședere sunt ideale pentru toate ocaziile. Atât masa cât și băncile oferă stabilitate ridicată și sunt foarte durabile datorită construcției lor din aluminiu și a plăcilor rezistente din MDF. În plus, capacele de protecție asigură un suport sigur și rezistent la zgârieturi.

 

Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003