util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

RACE FACTORY COMPETITION 10W60, 5L


RACE FACTORY COMPETITION 10W60, 5L

In stoc
Alegeti modelul de care aveti nevoie:

Comanda instant RACE FACTORY COMPETITION 10W60, 5L

RACE FACTORY COMPETITION 10W60, 5L

Ulei 100 % sintetic.

Lubrifiant de înaltă performanță, multi-grade pentru motor, special conceput pentru motoarele sport puternice, foarte solicitate, care funcționează la turații mari, atât pe șosea, cât și pe circuitele de competiție.

PERFORMANTE

Standard

API SN

ACEA A3/B4

Ulei de motor de înaltă performanță pentru motoarele pe benzină și diesel (inclusiv injecție directă), cu rezistență crescută la forfecare și stabilitate excelentă a vâscozității chiar și în condiții de utilizare intensă. Tolerează intervale maxime de schimbare a uleiului.

Preia toate calitățile uleiurilor API SM: rezistență la oxidare, reducerea uzurii și performanțe foarte bune la temperaturi scăzute și, în plus, concepute pentru a oferi o protecție îmbunătățită împotriva depunerilor pe pistoane și o mai bună compatibilitate cu elastomeri.

 

AVANTAJE 

Compoziția sa pe bază de Ester și PAO îi oferă un nivel de performanță inegalabil, precum și o rezistență excepțională a peliculei de ulei sub constrângeri puternice.

- Potrivit pentru toate tipurile de motoare pe Benzina si Diesel cu sau fara turbo, folosind toate tipurile de combustibil cu sau fara plumb, diesel si gaz GPL, echipate sau nu cu catalizator.

- Potrivit pentru anumite motoare BMW, PORSCHE, MERCEDES când este necesar ulei de calitate SAE 10W-60.

- Asigură o lubrifiere optimă a motorului, mai ales la conducerea sportivă

Notă: Înainte de utilizare, verificați întotdeauna recomandările producătorului din manualul de întreținere.

Producator: IGOL

Tara de origine: Franta



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003