util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Set aer comprimat pentru schimbarea anvelopelor


Set aer comprimat pentru schimbarea anvelopelor


Comanda instant Set aer comprimat pentru schimbarea anvelopelor

Set aer comprimat pentru schimbarea anvelopelor

Acest set de aer comprimat de înaltă calitate, format din 8 piese, este versatil și are toate instrumentele pentru a schimba și a umfla anvelopele fără probleme. Datorită manipulării ușoare și compatibilității sale cu majoritatea compresoarelor convenționale de până la 8 bari, este potrivit atât pentru uz privat, cât și pentru ateliere profesionale.

 

Datorită celor 4 prize, cheia de aer este compatibilă cu aproape toate tipurile de anvelope și, prin urmare, este alegerea optimă dacă doriți să înlocuiți, atașați și îndepărtați anvelopele pe cont propriu. După schimbarea anvelopelor, puteți umple rapid și ușor pneurile, folosind pistolul de umflare a anvelopelor cu un manometru. Aceasta din urmă este valabilă și pentru anvelopele pentru biciclete, bilele, bărcile și saltelele de aer cu adaptoarele corespunzătoare (neincluse în acest set).

 

Pistolul de aer pentru praf cu o duză scurtă este ideal pentru curățarea pieselor greu de atins cu aer comprimat. Furtunul de aer furnizat de 10 m facilitează lucrul cu instrumentele, deoarece nu vă împiedică mișcările în timpul reparațiilor anvelopelor.

 

Setul include:

- 1 x furtun de aer flexibil 10m

- 1 x pistol de umflare a anvelopelor cu manometru

- 1 x pistol de praf de aer cu duză scurtă

- 1 x cheie de aer 1,27 cm (½ ")

- 1 x soclu Ø 15 mm

- 1 x soclu Ø 17 mm

- 1 x soclu Ø 19 mm

- 1 x soclu Ø 21 mm

 

Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003