util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Cabluri Jumper Shell


Cabluri Jumper Shell


Comanda instant Cabluri Jumper Shell

Cabluri Jumper Shell

Conform DIN 72553-16.

 

Au certificatul TUV GS.

 

Potrivit pentru toate bateriile.

 

Au cleme de plastic durabile și complet izolate și un cablu flexibil.

 

Proiectat pentru mașini cu motoare pe benzină de până la 2500 cm3 și motoare diesel până la 2000 cm3.

 

Curent maxim: 400A

 

Manual de utilizare:

 

1. Poziționați mașinile astfel încât să nu se atingă. Opriți toate comutatoarele/receptoarele și rotiți cheia de contact a vehiculului avariat în poziția „oprit”. Puneți maneta de viteze în poziție neutră / puneți-o în neutru / și puneți frâna de mână.

 

2. Conectați polii „+” ai ambelor baterii cu cablul și bornele roșii, având grijă să nu atingeți bornele cu alte părți ale mașinii.

 

3. Conectați firul cu cleme negre la polul „-” al bateriei care asigură alimentarea cu energie, la partea metalică (împământată) a carcasei motorului sau a caroseriei mașinii cu bateria descărcată. Aveți grijă să nu atingeți bornele negre cu bornele roșii sau cu bornele „+” ale bateriilor. Nu conectați celălalt capăt la borna „-” a bateriei descărcate. Vechea metodă „-” la „-” și „+” la „+” poate deteriora componentele electronice ale mașinii (computer de bord, airbag, radio etc.).

 

4. Porniți motorul rotind cheia de contact a mașinii care primește alimentarea cu energie.

 

5. Dacă motorul mașinii de tractare nu a pornit în 12 secunde, așteptați cel puțin un minut înainte de a încerca din nou.

 

6. După pornirea vehiculului, așteptați câteva minute, apoi deconectați firul cu clemele negre, începând cu mașina pe care s-a descărcat bateria. Apoi, deconectați firul cu clemele roșii, începând cu mașina care folosea puterea. Aveți grijă să nu atingeți bornele sau stâlpii de sarcini opuse. Evitați ca cablurile de legătură să intre în contact cu părțile mobile ale motorului. 7. Rulați cablurile și puneți-le într-o pungă.

 

Nu fumați în timp ce lucrați! Nu generați niciun fel de scântei și țineți departe orice alte surse de aprindere sau materiale inflamabile. Acidul bateriei este periculos - în caz de contact cu ochii, consultați imediat un medic. Este recomandat să purtați ochelari de protecție și mănuși atunci când utilizați cabluri de legătură.

 

Producătorul nu este responsabil în cazul utilizării necorespunzătoare a cablurilor.


Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003