util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse
1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. EDY IMPEX 2003 S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este facturarea si identificarea ca si client. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare expedierii coletului. Refuzul dvs. determina imposibilitatea expedierii coletului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate in niciun mod. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

2. Pe site-ul www.util-tehnic.ro Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. S.C. EDY IMPEX 2003 S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

3. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.util-tehnic.ro numai in scopul declarat al acestui site.
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003