util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse
Condiţii şi modalităţi de plată

1. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

2. Facturile emise de Vanzator trebuie platite imediat si fara rabat - cu exceptia cazului cand s-au convenit in scris alte conditii.

3. Plata ramburs prin numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice/sau prin email a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

4. Plata prin transfer bancar/ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de Vanzator, în urma confirmării telefonice sau prin email a comenzii. Livrarea produselor se efectuează după confirmarea platii, în contul Vanzatorului, a proformei emise.

5. Plata prin numerar sau card (POS) la ridicarea Produsului de la sediul Vanzatorului.

6. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa refuze cec-uri sau alte mijloace de plata fara numerar. Acceptarea are loc intotdeauna numai cu angajamentul efectuarii platii.

7. Daca Clientul nu achita la timp factura, pe perioada de depasire a scadentei se vor percepe penalitati de 0,5% pe zi.

8. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita un avans de 50% din valoarea produselor in cazul in care acestea se aduc la comanda expresa a clientului. In acest caz, livrarea va fi efectuata numai in urma inregistrarii platii complete a comenzii.

Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003