util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Returnare produse

1. Conform legislatiei in vigoare, returul produselor cumparate este aplicabil doar pentru persoanele fizice. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati sau fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, doar pentru produsele livrate prin curier. Cheltuielile de retur vor fi suportate de Cumparator.

2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si eventualele cadouri, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Pentru uleiuri, returul se accepta numai daca ambalajut este sigilat.

3. Factura nu va depasi o perioada de vechime de 30 de zile.

4. Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online www.util-tehnic.ro numai daca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe site, In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 48 de ore pentru a rezolva incidentul.

5. Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de catre Cumparator a unui formular de retur, prin urmatoarele metode agreate de catre Vanzator: 

- prin email la adresa 

- prin formularul de retur de aici

6. Vanzatorul are dreptul sa solicite daune Cumparatorului, in conditiile legislatiei  aplicabile, atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa refuze returul in cazul in care Cumparatorul abuzeaza de politica privind renuntarea la cumparare. 

7. Cumparatorul nu va demara returnarea fizica a produsului inainte ca Vanzatorul sa proceseze solicitarea si sa ii furnizeze detaliile necesare returului (adresa pentru receptia marfii, ID-ul tichetului de retur procesat, etc.).

8. Produsele speciale aduse la comanda expresa a clientului nu se pot returna.

9. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003