util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Contor mecanic - K33 ATEX


Contor mecanic - K33 ATEX

Stoc terminat
Alegeti modelul de care aveti nevoie:

Comanda instant Contor mecanic - K33 ATEX

Contor mecanic - K33 ATEX

Descrierea produsului

 

PIUSI K33 ATEX este un contor mecanic cu angrenaj oval conceput pentru o măsurare precisă a cantității de fluid distribuit care îndeplinește cerințele ATEX / IECEx legate de utilizarea în atmosfere potențial explozive. Fiabil și ușor de instalat, poate fi calibrat la fața locului și echipat pur și simplu cu conducte rigide sau flexibile sau poate fi pus direct pe pompe și rezervoare 

 

Contorul mecanic PIUSI K33 ATEX are un indicator parțial de 3 cifre.

 

Ușor de calibrat și instalat, contorul K33 ATEX poate monitoriza cantitatea de combustibil distribuită pentru un debit maxim de 20-120 l / min și cu o presiune de lucru maximă a pompei de 3,5 bar. În plus, poate garanta o presiune de rupere de 28 bar cu o precizie de contorizare de +/- 1%.

 

Temperatura de lucru de la -30 la +50 °С.

 

K33 ATEX ca debitmetru ATEX este inclus în grupa II, categoria 2 G IIB T = 85 ° C (T6) și, prin urmare, este potrivit pentru lucrul în zonele clasificate drept "1" și "2" conform directivei 99/92 / CE.

 

Poductie: Italia

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003