util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

INTAKE CLEANER - MAȘINA DE CURĂȚAT EGR


Stoc limitat
INTAKE CLEANER - MAȘINA DE CURĂȚAT EGR

INTAKE CLEANER - MAȘINA DE CURĂȚAT EGR

Ultimul produs din stoc

Comanda instant INTAKE CLEANER - MAȘINA DE CURĂȚAT EGR

INTAKE CLEANER - MAȘINA DE CURĂȚAT EGR

ECHIPAMENT DE CURĂȚARE ADMISIE / EGR / TURBO DIESEL / BENZINĂ


Murdărirea circuitului de admisie (corp clapetei, supape, galeria de admisie) şi a circuitului de reciclare a gazelor (supapă EGR, schimbător) al turbo şi al camerelor de ardere. Pierderea puterii care poate duce la funcționare degradată.


MécaTech® oferă o soluție rapidă, eficientă și sigură pentru componentele motorului, DPF și convertizor catalitic. Produs de utilizat pentru procedura de curățare a circuitului de admisie:


• 1 doză de 600 ml de MT551

• trusa ref. MT422: Curățător de admisie


Curățarea sistemului de admisie - datorită dezvoltării unui cap de pulverizare special care să fie conectat direct la admisia furtunului filtrului de aer. Operatiile de injectie si curatare EGR pot fi lansate in acelasi timp, facand posibila efectuarea a doua operatiuni de depoluare simultan pentru o curatare completa a motorului. Pentru tratarea sistemului de admisie se foloseste tratamentul de curatare Admisie/ EGR TURBO MT551 (Nou pentru 2019) - utilizabil in echipamente MT424 si MT422 (format 600 ml - cutie de 12).


Mod de folosire:

- Turnați 600 ml de tratament MécaTech® în rezervorul echipamentului

- Deconectați furtunul de aer după filtrul de aer, astfel încât să fie cel mai aproape de supapa EGR.

- Poziționați capul de pulverizare la intrarea furtunului de aer, adaptându-l la diametru, astfel încât aspirația să injecteze produsul în direcția turbo sau a corpului clapetei.

- Porniți motorul și verificați funcționarea corectă și setați turația motorului între 2000 și 2500 rpm.

- Deschideți încet robinetul de alimentare a rezervorului, așteptați ca rezervorul să fie complet consumat (aproximativ 60 de minute), apoi opriți motorul.

- Porniți motorul și verificați dacă funcționarea este corectă și opriți turația motorului între 2000 și 2500 rpm.

- Reinstalați furtunul de aer așa cum a fost inițial și porniți motorul (dacă lampa de avertizare a defecțiunii motorului rămâne aprinsă, eliminați defecțiunea folosind un dispozitiv de diagnosticare).


GARANȚIE: 

Kitul de curățare pentru admisie este garantat timp de 1 an de la data achiziției. Din punct de vedere comercial, MécaTech® va oferi o garanție pe viață pentru acest echipament tuturor clienților care folosesc în mod regulat produsul de tratare EGR pentru dispozitivul de curățare a admisiei.


Kit profesional.


Vizitați site-ul nostru dedicat soluțiilor MécaTech pentru controlul poluării motorului: www.mecatech-depollution.com


Producator: MecaTech-Performances


Tara de origine: FRANTA







Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003