util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

ITE- SOLUTIE CURATARE TURBO, EGR, ADMISIE

1.9

ITE- SOLUTIE CURATARE TURBO, EGR, ADMISIE

1.9

Comanda instant ITE- SOLUTIE CURATARE TURBO, EGR, ADMISIE

ITE- SOLUTIE CURATARE TURBO, EGR, ADMISIE

Curățare interioară fără demontarea circuitului de admisie, reciclare gaze de eșapament (corp de accelerație, supapă EGR), turbo și camere de ardere. Dizolvă guma, lacul, gudronul, depunerile și depunerile. Compatibil cu DPF și catalizatori. Utilizare rezervată profesioniștilor.


> Pentru a fi utilizat cu mașina MT424 sau MT422. Atenție: consultați fișa tehnică pentru instrucțiuni detaliate în funcție de tipul de motor care trebuie curățat. Efectuați operația în aer liber.


Produs profesional


Vizitați site-ul nostru dedicat soluțiilor MécaTech pentru controlul poluării motorului: www.mecatech-depollution.com

 

Producator: MecaTech-Performances

 

Tara de origine: FRANTA







Review-uri

1.9
2 review-uri
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Detii sau ai utilizat produsul?
Detii sau ai utilizat produsul?

Lucica Damiana Ene
București
21-05-2023

Bună ziua va rog frumos a-și dori sa cumpăr și eu un produs de pus în rezervor care sa curețe tot ce este pe parcursul combustibilului injecție admisie clapete filtre turbina și ce mai e.

50 1

Lucica Damiana Ene
București
21-05-2023

Masina urmează sa între în servis pentru schimbat termoflot filtre ulei și ce se mai găsește, încă ceva pentru curățat tot sistemul de răcire se pot folosi doua produse o data NDH - SOLUTIE CURATARE RADIATOR DE ULEI, 500MLsiNCR - solutie curatare circuitul de racire, 250ml ma interesează dacă le pot pune pe amândouă o data pentru a curata tot parcursul de răcire al motorului cu radiatoare furtune. Masina este un Opel astra j 1,7 cdti din 2011

31 1

Adauga un review
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003