util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

KIT CURATARE & PROTECTIE LANT


KIT CURATARE & PROTECTIE LANT


Comanda instant KIT CURATARE & PROTECTIE LANT

KIT CURATARE & PROTECTIE LANT

Kit complet de intretinere care va permite sa curatati si sa lubrifiati eficient lanturile de motociclete (rutiere si off-road), quad, SSV, karting, biciclete, etc echipate sau nu cu O-ring, X-ring, Z-ring O-ring. Prin respectarea perfectă a tuturor lacurilor și vopselelor.

Acest kit este compus

- 1 aerosol PROPULS CHAIN CLEANER este o formulare bazată pe

solvent neclorurat care degresează toate tipurile de lanțuri și îndepărtează eficient cele mai încăpățânate grăsimi și reziduuri.

- 1 PERIE IGOL special adaptată lanțurilor de toate dimensiunile.

- 1 aerosol PROPULS VISCOCHAINE EVOLUTION este o vaselina care

lubrifiază toate lanțurile. Împiedică stropirea la viteze mari pe materiale plastice și pe brațul oscilant, reducând în același timp pierderea de putere prin minimizarea frecării. Fiind impermeabil, protejează lanțul de apă și noroi. Reduce pierderile de putere și reduce frecarea. Lasă o peliculă protectoare care protejează împotriva coroziunii și oferă o protecție optimă a inelelor O, X-Ring și Z-Ring.

Mod de folosire:

- Pulverizați degresantul pe lanț

- Pentru a optimiza curățarea, periați folosind o perie special concepută în acest scop.

- Se lasa sa se usuce 5 minute

- Apoi treceți la ungerea lanțului cu PROPULS VISCOCHAINE EVOLUTION, pentru a face acest lucru direcționați spray-ul în interiorul lanțului la nivelul inelelor O și rolelor la aproximativ 5 cm și în același timp rotiți roata din spate colorantul conținut în această unsoare vă va permite să vă asigurați că lubrifierea este uniformă.

Producator: IGOL

Tara de origine: Franta



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003