util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Pasta etansare motor, culoare neagra, 200ml


Pasta etansare motor, culoare neagra, 200ml


Comanda instant Pasta etansare motor, culoare neagra, 200ml

Pasta etansare motor, culoare neagra, 200ml

Scopul aplicatiei:

Etanșantul motor de înaltă performanță CARAMBA este un etanșant siliconic monocomponent, rezistent la căldură, pe bază de polisiloxan, potrivit în special pentru zonele supuse temperaturilor ridicate.

 

Descriere și caracteristici:

- este potrivit pentru etanșarea de orice fel în zone supuse la temperaturi ridicate. Acestea includ de ex. carcasa motoarelor, cutiilor de viteze, vaselor de ulei, capacelor supapelor, pompelor de apă, capacelor angrenajelor, garniturilor diferențiale, cutiilor de baterii, farurilor, persoanelor din spate și ale frânei, carcase de protecție.

- aderă la multe suprafețe precum piese metalice, sticlă, suprafețe vitrate, email, ceramică, aluminiu anodizat, lemn vopsit etc.

- este foarte rezistent la căldură și după întărire este rezistent la temperaturi de până la 180 ° C. Ideal pentru aplicații, de asemenea, la temperaturi scăzute până la -50 ° C.

- are o vâscozitate ridicată

- difuzează rapid și este ușor de utilizat.

 

Atenție: Etanșantul motor CARAMBA de înaltă performanță nu este potrivit pentru aplicații pe beton, piatră naturală și pentru materiale cu risc de coroziune precum plumb, cupru, oțel zincat etc., precum și substraturi din PP, PE, teflon și bitum. Nu este potrivit pentru izolarea sticlei! Nu este compatibil cu vopselele!

 

Beneficii:

- Pentru etanșarea motoarelor, cutiilor de viteze, vaselor de ulei, carcase, containere etc.

- Elastic permanent și nu se micșorează

- Formarea rapidă a pielii (aproximativ 6 minute)

- Rezistență chimică bună

- Rezistent la temperaturi de la -50 ° C la +180 ° C

 

Cerere:

- Suprafețele trebuie să fie stabile, curate și fără praf, ulei și grăsimi. - Temperatura optimă a materialului și a materialului este între + 5 °C și + 25 °C. - Este recomandabil să efectuați un test de aderență și compatibilitate pe suporturile respective.

- Purtați ochelari de protecție și mănuși de protecție.

- Scoateți capacul filetat, tăiați duza la lățimea dorită a firului.

- Slăbiți dispozitivul de blocare (în partea inferioară a duzei) rupându-l și rotiți duza cu 90 ° în sens invers acelor de ceasornic.

- Aplicați silicon apăsând maneta. Siliconul întărit poate fi îndepărtat mecanic.

 

Productie: Germania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003