util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Pistol de umplere rapidă cu vaselina


Pistol de umplere rapidă cu vaselina


Comanda instant Pistol de umplere rapidă cu vaselina

Pistol de umplere rapidă cu vaselina

Pistol de umplere pentru umplerea rapidă cu vaselina de înaltă vâscozitate în cilindrii sistemelor de ungere centralizata cu mufă de conectare (tip robinet).

- Metodă simplă de umplere a rezervoarelor cu vaselina

- Reduce șansele de contaminare 

- Potrivit pentru utilizarea cu cartușe de vaselina de 400 g sau vrac (700 mc3)

- Butoi fabricat din oțel zincat de înaltă calitate

- Lungimea cilindrului: 370 mm

- Diametru butoi: 56 mm

Acționează ca o seringă

Este recomandat pentru reumplere rapida si curata a sistemelelor de ungere centralizata a camioanelor, utilajelor de constructii si agricole cu capac de protectie contra prafului.

General:

Unsoarea contaminată în tehnologia de lubrifiere centralizată poate duce la deteriorarea rulmenților sau la defecțiunea totală a unui sistem de lubrifiere. Deoarece grăsimea din majoritatea sistemelor de lubrifiere este consumată, completarea regulată este esențială. Cilindrii de umplere sunt utilizați pentru a permite reumplerea rezervorului de grăsime al unui sistem central de lubrifiere curat și cât mai lipsit de praf. Acest sistem permite operatorului mașinii să alimenteze sistemul central de lubrifiere cu unsoare fără a deschide circuitul.

Proces de umplere:

Se desurubeaza cilindrul de umplere, se introduce un cartuș cu unsoare și se închide din nou. Pe partea inferioară a cilindrului de umplere și a pompei de lubrifiere este montată un racord de umplere la 90 ° sau un racord de umplere drept. Prin apăsarea tijei pistonului cilindrului de umplere, grăsimea este presată din cartuş în rezervorul pompei de lubrifiere. Tija pistonului este acum retrasă, iar cartuşul gol este scos din cilindrul de umplere. Acest proces se repetă până când se umple din nou cantitatea necesară de grăsime.

Producator: GROZ

Tara de origine: India



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003