util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Pulverizator de ulei de precizie


Pulverizator de ulei de precizie

Ultimele doua produse din stoc

Comanda instant Pulverizator de ulei de precizie

Pulverizator de ulei de precizie

Descriere

Pulverizatorul este fabricat din aluminiu: acest tip de material de fabricație face ca unealta să fie puternică și foarte rezistentă la deteriorare, uzură și rugină. Instrumentul este foarte ușor: puteți, prin urmare, să îl mânuiți cu ușurință cu o singură mână. De asemenea, depozitarea și transportul sunt simplificate. Acest pulverizator este un model de buzunar, dotat cu o clema care iti permite sa-l atasezi la centura sau buzunarul hainelor tale de lucru. Designul său lucios este ultra profesional. Pe scurt, este instrumentul perfect pentru producătorii auto profesioniști, mecanici și alți specialiști cu experiență.

Caracteristici speciale

- Tija seringii este formată dintr-o singură bucată, astfel încât riscul de scurgeri este foarte mic. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mult mai mult sprijin și obțineți rezultate mai bune.

- Seringa este foarte fină și subțire. Așa că îl poți folosi fără probleme în părți sau locuri care oferă puțin spațiu suplimentar, sau pentru aplicarea unor cantități foarte mici de ulei.

- Capătul seringii are un capac metalic pe care îl puteți folosi pentru a proteja în siguranță partea vulnerabilă. Acest lucru face, de asemenea, ca seringa să dureze mai mult.

- Seringa acționează de fapt ca un fel de stilou și, prin urmare, este foarte compactă și ușor de manevrat.

Cod EAN: 7435124954985

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003