util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Set compresor și etanșare anvelope


Set compresor și etanșare anvelope

Produse aditionale:

Comanda instant Set compresor și etanșare anvelope

Set compresor și etanșare anvelope

Cel mai bun kit de reparații de urgență pentru anvelope pe care îl puteți cumpăra – combinând un compresor digital precis, rapid și robust cu Sigilantul pentru anvelope, cel mai bun material de etanșare. Fiecare mașină ar trebui să aibă una.


Compresorul digital Get-u-Home™ este puternic, umflând anvelopa medie la 30 psi/2,1 BAR în 5 minute fără supraîncălzire. Selectați exact presiunea de care aveți nevoie (în psi sau BAR) și apăsați Start: compresorul face restul, umflând cu precizie la presiunea potrivită și apoi oprindu-se automat. Simplu: și un avantaj atunci când doriți să vă asigurați că toate anvelopele sunt corecte conform specificațiilor producătorului vehiculului. Utilizarea regulată a compresorului Get-u-Home™ va prelungi durata de viață a anvelopelor și vă va economisi bani, precum și vă va optimiza manevrabilitatea și securitatea.


Nu se oprește aici: unitatea include o lampă LED puternică pentru aplicarea pe timp de noapte, iar lampa poate fi comutată în modul intermitent pentru a avertiza traficul care se apropie.


Alimentat de priza auxiliară de 12 V/brichetă din mașină, cablul de 3 metri este suficient pentru majoritatea vehiculelor. Și există adaptoare care se potrivesc în duza conductei de aer, astfel încât să puteți folosi unitatea și pentru a arunca în aer mingi și alte gonflabile. CARACTERISTICA NOUĂ: în mod unic, acest kit include acum un adaptor pentru supapă Presta, astfel încât acum puteți păstra toate bicicletele familiei umflate corespunzător!


OKO oferă o sticlă Get-u-Home™ de 400 ml, care este cantitatea potrivită pentru a sigila o gaură cu diametrul de până la 7 mm în zona benzii de rulare a anvelopei. (Nici un material de etanșare nu va sigila o perforație de perete lateral).


Productie: Anglia



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003