util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

Tester pentru uree (AdBlue®)


Tester pentru uree (AdBlue®)

In stoc

Comanda instant Tester pentru uree (AdBlue®)

Tester pentru uree (AdBlue®)

Laserul 7240 a fost proiectat pentru a permite testarea DEF pentru rezistența la uree. Pentru ca sistemul de emisii al motorului diesel să funcționeze corect, puterea soluției DEF trebuie menținută la 32,5% uree; în timp, rezistența soluției se poate modifica prin (a) evaporare determinând reducerea componentei de apă a soluției sau (b) contaminarea. Oricare dintre acestea poate provoca variații ale calității și rezistenței DEF, care vor fi semnalizate de sistemul de diagnosticare de la bordul motorului (lampă de avertizare DEF). Laserul 7240 este extrem de ușor de utilizat și afișează un rezultat clar de trecere sau eșec, indiferent de temperatura probei.

 

Aplicații: toate vehiculele echipate cu motoare diesel care utilizează o soluție de uree la 32,5% ca lichid de evacuare diesel (AdBlue®).

 

Oferă un rezultat clar de trecere / eșec.

Rezultat precis indiferent de temperatura probei

Ușor de utilizat și de citit. Spălați întotdeauna interiorul dispozitivului cu apă distilată după utilizare.

AdBlue® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA)

 

Productie:  Anglia




Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003