util-tehnic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Marci produse

TPH- spray dezinfectare a interiorului vehiculului


TPH- spray dezinfectare a interiorului vehiculului


Comanda instant TPH- spray dezinfectare a interiorului vehiculului

TPH- spray dezinfectare a interiorului vehiculului

Tratament Bactericid / Fungicid / Virucid

TPH Boost este o dezinfecție rapidă și eficientă a întregului interior și a aerului condiționat al mașinii dvs. sau al altor vehicule. Dezinfectați-vă vehiculul și eliberați-l de bacterii, ciuperci și viruși, ideal pentru cei care schimbă în mod regulat vehiculele sau intră în contact cu surse de contaminare.

MécaTech TPH Boost elimină bacteriile, ciupercile și virusurile care sunt surse de alergii și infecții. Agentul lasă un miros plăcut și proaspăt în vehicul.

Dezinfectează și distruge sursele de mirosuri proaste. Lasă un miros plăcut în interiorul vehiculului.

Potrivit și pentru interioare: mașini, autobuze, autocare, vehicule grele, lucrări publice și utilaje agricole, rulote, bărci etc.

Se utilizează în plus față de produsul de curățare dezinfectant TC Clim Vrac pentru decontaminarea completă a habitaclelor.

4 mașini pot fi tratate cu un aerosol de 250 ml. Acest tratament este recomandat ori de câte ori este necesară dezinfectarea.

Indeplinește standardul EN 14476 (COVID-19).

Productie: Franta



Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de Edy Impex 2003 S.R.L., CIF: RO15343589, Reg.Com: J23/536/2003